Remontit, rakentaminen & suunnittelu tehokkaalla ja palvelevalla asenteella

Remonttipalvelut

Huoneistoremontti

MrWallen toteuttaa kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja. Huoneistoremontin sisälle mahtuu kaikenlainen saneeraus lattiasta kattoon: lattian uusinta, tapetointi, maalaus, kalusteasennukset, katon panelointi, kylpyhuone remontit jne.

Teemme myös asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt.

Minkälainen unelmien koti sinulle toteutettaisiin?

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Keho ja mieli virkistyvät ja puhdistuvat saunoen ja kylpien. MrWallen toteuttaa kylpyhuoneremontteja asianmukaisine vesieristyksineen sekä saunaremontteja laudoituksia ja panelointeja myöden.

Suunnittelun avulla pienestäkin kylppäristä saadaan kompakti ja toimiva kokonaisuus.

Keittiöremontit

Stark-keittiöt

Yhteistyömme Starkin kanssa mahdollistaa, että voit tilata tarvitsemasi asennuspalvelun meiltä. Ostat Starkista sitten uuden keittiön kodinkoneineen tai muita kalusteita, me hoidamme asennuksen ja kokoamisen puolestasi. Samalla voidaan toteuttaa tarvittavat remonttityöt kuten vanhojen kalusteiden purkutyöt, lattia-asennukset, seinien maalaukset ja muut muutostyöt.

Koko keittiö suunnittelusta lähtien

Myös Stark-keittiön suunnittelu onnistuu kauttamme. Tavoitteena on mitoittaa juuri tilaasi ja makuusi istuva kokonaisuus.

Kaikki keittiöön liittyvät asennus- ja remonttityöt hoidetaan putki- ja sähkötöitä myöden yrityksemme toimesta. Saat palvelua vaivattomasti ja nopeasti!

Suunnittelupalvelu auttaa valitsemaan fiksut ratkaisut uuteen keittiöösi

Myös Ikea ja Gigantti-keittiön suunnittelu onnistuu kauttamme. Ammattilaisen tekemä suunnitelma auttaa hahmottamaan valmiin lopputuloksen, jossa on huomioitu paitsi asiakkaan toiveiden mukainen ulkonäkö, myös keittiön toiminnallisuus.

Teemme myös muidenkin Keittiö valmistajien asennukset.