Remontit, rakentaminen & suunnittelu tehokkaalla ja palvelevalla asenteella

Remonttipalvelut

Huoneistoremontti

Monirakennus Wallen toteuttaa kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja. Huoneistoremontin sisälle mahtuu kaikenlainen saneeraus lattiasta kattoon: lattian uusinta, tapetointi, maalaus, kalusteasennukset, katon panelointi jne.

Minkälainen unelmien koti sinulle toteutettaisiin?

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Keho ja mieli virkistyvät ja puhdistuvat saunoen ja kylpien. Monirakennus Wallen toteuttaa kylpyhuoneremontteja asianmukaisine vesieristyksineen sekä saunaremontteja laudoituksia ja panelointeja myöden.

Suunnittelun avulla pienestäkin kylppäristä saadaan kompakti ja toimiva kokonaisuus.

Keittiöremontit

IKEA-remontit

Kun ostat Ikeasta, me hoidamme puolestasi asennustyöt ja kokoamisen | Kuopio

Yhteistyömme Ikean kanssa mahdollistaa, että voit tilata tarvitsemasi asennuspalvelun meiltä. Ostat Ikeasta sitten uuden keittiön kodinkoneineen tai muita kalusteita, me hoidamme asennuksen ja kokoamisen puolestasi. Samalla voidaan toteuttaa tarvittavat remonttityöt kuten vanhojen kalusteiden purkutyöt, lattia-asennukset, seinien maalaukset ja muut muutostyöt.

Koko keittiö suunnittelusta lähtien

Myös Ikea-keittiön suunnittelu onnistuu kauttamme. Tavoitteena on mitoittaa juuri tilaasi ja makuusi istuva kokonaisuus. Ikean kotisivuilta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista voit etukäteen valita mieleisiäsi vaihtoehtoja.

Kaikki keittiöön liittyvät asennus- ja remonttityöt hoidetaan putki- ja sähkötöitä myöden yrityksemme toimesta. Saat palvelua vaivattomasti ja nopeasti!

Gigantti-keittiöt

Kauttamme saat Gigantti-keittiöiden asennuspalvelun | Kuopio

Kun ostat Gigantti-keittiön, me hoidamme asennuksen puolestasi! Yhteistyömme Gigantin kanssa mahdollistaa uuden keittiön asennuksen ja samalla muut remonttityöt, joita keittiön rakentaminen vaatii. Yhdellä kertaa voidaan laittaa kuntoon myös esimerkiksi lattia- ja seinäpinnat, sekä tehdä kodinkoneiden asennukset.

Suunnittelupalvelu auttaa valitsemaan fiksut ratkaisut uuteen keittiöösi

Myös Gigantti-keittiön suunnittelu onnistuu kauttamme. Ammattilaisen tekemä suunnitelma auttaa hahmottamaan valmiin lopputuloksen, jossa on huomioitu paitsi asiakkaan toiveiden mukainen ulkonäkö, myös keittiön toiminnallisuus.

Teemme myös muidenkin Keittiö valmistajien asennukset.